LUFT

Hvorfor velge Weboppgjør?

Weboppgjør setter detaljene i system slik at partene i eiendomshandelen får raske og smidige oppgjør. Dette krever leveranse av et velfungerende og skybasert system it-system som spiller sammen med kompetente fagfolk. Vi skal være i forkant og tilgjengelig gjennom kundesenter og egne team som tar eierskap i til sine oppgjørsporteføljer.

Raske og smidige oppgjør er viktig del av meglers kundetilfredshet. Vårt mål er at kundene opplever oss som bidragsytere.

Siden 2001 har vi levert trygge oppgjør til både små og store meglerkontor i hele Norge, noe vi tar som en bekreftelse på gode kundeopplevelser. Vi vokser jevnt og setter pris på hver eneste kunde uansett volum.

6921 +

OPPGJØR ÅRLIG

50 +

KUNDER

161 +

ÅRSERFARING

20763 +

TINGLYSNINGER

Fleksibilitet i farta!

Vi har tilrettelagt for en skybasert tjeneste som gjør meglere og andre kunder “fleksible på farten”. Kombinert med heldigital postlogg og depot gjør dette leveransen uavhengig av kundens fysiske lokasjon. Weboppgjør er innovative med systemer som tilpasses meglersystem fra Vitec og Visma.

LUFT

Hva er Bolignett?

Bolignett AS er teknisk tilrettelegger for overlevering av kontrakts- og oppgjørsoppdrag til Weboppgjør AS. Tjenesten forutsetter at kjøper og selger har funnet hverandre. Bolignett.no er er en portal for private, utbyggere, advokater og andre som trenger digitale verktøy for kontrakt og oppgjør.

LOGG INN
LOGG INN EIENDOMSMEGLER LOGG INN UTBYGGER / ADVOKAT